Huuhkajat-kärki Marcus Forss osui vihdoin maalipuiden väliin! – Voitottomien otteluiden putki kasvoi jo viiteen

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura Brentford lainasi tammikuussa Huuhkajat-kärki Marcus Forssin sarjaporrasta alempana pelaavaan Hull Cityyn.

Alkukauden aikana Brentfordissa kuusi maalia 12 otteluun tehneen Forssin alku lainaseurassa on ollut vaisu, mutta lauantaina hän osui vihdoin maalipuiden väliin, kun Hull kohtasi vieraskentällä QPR:n.

Forssin avausosuma Hull-paidassa syntyi 26. peliminuutilla. Hull johti ottelua pitkään suomalaiskärjen osumalla, mutta vartti ennen loppua Ilias Chair tasoitti pelin 1-1:een. Nämä jäivät myös ottelun päätöslukemiksi.

Forss on pelannut nyt viisi ottelua Hullissa, eikä joukkue ole voittanut näistä ainuttakaan. Hullin alkukausi oli kuitenkin sen verran vahva, että pienestä suvantovaiheesta huolimatta joukkueen sarjapaikka ei ainakaan näillä näkymin ole millään lailla uhattuna. Piste-ero viimeisellä putoajan paikalla olevaan Derbyyn on nimittäin 13 pistettä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.