Valioliigaseura Brentford lainasi tammikuussa Huuhkajat-kärki Marcus Forssin sarjaporrasta alempana pelaavaan Hull Cityyn.

Alkukauden aikana Brentfordissa kuusi maalia 12 otteluun tehneen Forssin alku lainaseurassa on ollut vaisu, mutta lauantaina hän osui vihdoin maalipuiden väliin, kun Hull kohtasi vieraskentällä QPR:n.

Forssin avausosuma Hull-paidassa syntyi 26. peliminuutilla. Hull johti ottelua pitkään suomalaiskärjen osumalla, mutta vartti ennen loppua Ilias Chair tasoitti pelin 1-1:een. Nämä jäivät myös ottelun päätöslukemiksi.

Forss on pelannut nyt viisi ottelua Hullissa, eikä joukkue ole voittanut näistä ainuttakaan. Hullin alkukausi oli kuitenkin sen verran vahva, että pienestä suvantovaiheesta huolimatta joukkueen sarjapaikka ei ainakaan näillä näkymin ole millään lailla uhattuna. Piste-ero viimeisellä putoajan paikalla olevaan Derbyyn on nimittäin 13 pistettä.

Hull City

@HullCity
WHAT A FINNISH! 😅

A throw-in from Elder sees KLP in down the left-hand side to win a corner.

Elder's corner isn't dealt with and Forss is there to score his first goal for the Tigers as his shot crosses the line off the underside of the crossbar!

🔵 0-1 🐯 [30'] #QPRHUL

Hull City

@HullCity
GOAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!

🔵 0-1 🐯 [26'] #QPRHUL

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.