Huuhkajien ja Brentfordin hyökkääjä Marcus Forss on mukana Englannin liigacupin tämän kauden tähdistökentällisessä.

Kilpailu julkisti tähdistökentällisensä ennen sunnuntaina pelattua finaaliaan Liverpoolin ja Chelsean välillä. Tähdistöjoukkue valikoitui sen perusteella, miten pelaajat suoriutuivat kilpailun mittaan tilastopalvelu WhoScoredin arvosteluasteikolla.

Kentällisen erikoisuutena voinee pitää sitä, että mestaruuden voittaneesta Liverpoolin joukkueesta ei ole yhtään pelaajaa mukana.

Forssin, 22, Brentford ylsi cupissa puolivälierävaiheeseen, jossa Chelsea voitti sen 1-0.

Suomen maajoukkuehyökkääjä pelasi neljässä liigacupin ottelussa tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen yhden. Cupin kolmannella kierroksella Forss iski neljä osumaa, kun Brentford voitti neljännellä sarjaportaalla pelaavan Oldham Athleticin 7-0.

Forss ja Arsenalin Eddie Nketiah jakoivat liigacupin maalitilaston kuninkuuden.

Viime kuussa Forss suuntasi loppukauden mittaisella lainasopimuksella hakemaan peliaikaa Englannin Mestaruussarjan Hullista.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Liverpool voitti Chelsean sunnuntaisessa finaalissa rangaistuspotkukilpailussa, joka ratkesi vasta 22. vetäjän kohdalla. Liverpoolin maalivahti Caoimhin Kelleher toimitti oman pilkkunsa sisään, mutta Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga kiskaisi oman potkunsa reippaasti maalin yli.

Voit katsoa rangaistuspotkukilpailun ratkaisuhetket alta Viaplayn videosta.