Helmarit venyi tiistai-iltana upeasti 0-0-tasapeliin Tournoi de France -harjoitusturnauksen päätösottelussaan Brasiliaa vastaan.

Helmarit kärsi turnauksen kahdessa aiemmassa ottelussaan murskatappiot sekä Ranskalle (5-0) että Hollannille (3-0), mutta pesi kasvonsa nollaamalla Brasilian tähtisikermän.

Brasilia hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun ja loi kummallakin jaksolla 13 maalintekoyritystä. Kaikkien aikojen parhaaksi naisjalkapalloilijaksi tituleeratun Martan ja muiden brasilialaistähtien laukaukset tulivat kuitenkin kerta toisensa jälkeen joko Helmarien puolustajien blokkaamiksi tai maalivahti Tinja-Riikka Korpelan torjumiksi.

Kesän EM-kisoihin valmistautuva naismaajoukkue pelaa seuraavan kerran huhtikuussa, jolloin edessä on MM-karsintaottelut Slovakiaa ja Georgiaa vastaan. EM-lopputurnaus pelataan heinäkuussa Englannissa. Helmarien kanssa samassa alkulohkossa ovat Espanja, Tanska ja Saksa.

Helmarit

@HelmaritFI
Ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin. Hyvä peli ja tulos Helmareilta yhtä maailman parhaista maajoukkueista vastaan! 🦉🇫🇮

#Helmarit #BRAFIN

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.