Benfican ukrainalaishyökkääjä Roman Jaremtšuk liikuttui sunnuntaina kyyneliin, kun kotiyleisö nousi taputtamaan seisaalleen hänen tullessa vaihdosta kentälle sarjaottelussa Vitória Guimarãesia vastaan.

Kyseessä oli Benfican ensimmäinen ottelu sen jälkeen, kun Venäjä aloitti viime torstaina hyökkäyksen 26-vuotiaan Jaremtšukin kotimaahan.

[readmore from=Ukrainan-kriisi]

Ukrainalaiskärki tuli sunnuntain ottelussa reilun tunnin kohdalla kentälle. Hän sai kapteeninnauhan käteensä ja raikuvat suosionosoitukset Benfican kannattajilta, joista monilla oli Ukrainan lippuja ja sinikeltaisia banderolleja mukana.

Jaremtšuk vastasi yleisön reaktioon taputtamalla takaisin, mutta tunnekuohu kävi nopeasti niin suureksi, että hänen huulensa rupesivat väpättämään.

Ottelun jälkeen Jaremtšuk kiitti Instagramissa kannattajia ja Benfican seurayhteisöä koko Ukrainan puolesta.

– Hyvät Benfican kannattajat, joukkuekaverit, henkilökunta, seurajohto ja Portugalin kansa. Koko Ukraina kiittää teitä tuestanne. Ukrainan kansa muistaa tämän hetken loppuelämänsä ajan. Taputuksenne eivät ole minulle, vaan kaikille niille ihmisille ja sotilaille, jotka suojelevat perhettäni, ystäviäni ja koko Ukrainaa.

Voit katsoa videon yleisön reaktiosta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

SL Benfica

@slbenfica_en
🇺🇦 This moment... Speachless! 🙌

Voit katsoa alla Viaplayn videosta Palloliiton puheenjohtajan Ari Lahden mietteet Ukrainan kriisistä.