Manchester United koki perjantaina jättimäisen pettymyksen, kun joukkue hävisi FA Cupin kotiottelunsa Middlesbrough’lle ja putosi jatkosta.

United hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti, mutta viimeistely ontui. Cristiano Ronaldo missasi rangaistuspotkun, Bruno Fernandes laukoi avopaikasta tolppaan ja yhteensä 30 maalintekoyritystä tuottivat vain yhden maalin.

Jadon Sanchon avausjakson osuma ei kuitenkaan riittänyt. Middlesbrough käytti yhden harvoista maalipaikoistaan hyväkseen ja nousi toisella jaksolla tasoihin.

Ratkaisua jouduttiin hakemaan lopulta pitkän kaavan kautta, kun varsinaisen peliajan ja vielä jatkoajankin jälkeen oltiin tasalukemissa.

Rangaistuspotkukilpailu oli laukojien näytös. Peräti 15 ensimmäistä yritystä upposi maaliin. Manchester Unitedin nuori ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga oli ainut, joka epäonnistui yrityksessään.

Tappio oli Manchester Unitedille todella suuri pettymys. Pokaalihaaveet tämän kauden osalta ovat enää Mestarien liigan varassa, eikä se näytä kovinkaan todennäköiseltä.

Pokaalinkiilto silmissä Manchester Unitediin palannut Ronaldo oli tappion hetkellä varmasti yksi joukkueensa pettyneimmistä pelaajista. Portugalilaistähdeltä nähtiin kuitenkin upea ele pettymyksen keskellä, kun hän pelin päättyessä säntäsi lohduttamaan Elangaa.

Se jäänee arvoitukseksi, mitä Ronaldo Elangalle sanoi, mutta mitä ikinä hän sanoikaan, oli se varmasti nuorelle tulevaisuuden tähdelle tärkeä hetki.

ESPN FC

@ESPNFC
Cristiano Ronaldo comforting Anthony Elanga after his penalty miss.

Just what the young lad needs ❤️

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.