José Mourinhon luotsaaman AS Roman surkea vire sai jatkoa lauantaina, kun joukkue jäi kotikentällään 2-2-tasapeliin Veronaa vastaan.

AS Roma on nyt pelannut neljä ottelua putkeen voitoitta, ja mahdollisuudet Mestarien liigaan oikeuttavasta top4-sijoituksesta ovat heikentyneet huomattavasti. Roma on tällä hetkellä Serie A:n seitsemännellä sijalla, kuuden pisteen päässä neljännestä sijasta.

Heikot tulokset ovat johtaneet siihen, että Mourinhon pinna on ollut kireällä läpi kauden. Verona-ottelun loppuhetkillä portugalilaisluotsi nappasi turhautuneena pallon, potkaisi sen taivaantuuliin ja sai toiminnastaan punaisen kortin. Ulosajo oli hänelle jo kauden kolmas.

Tällä kertaa Mourinho reagoi ulosajoon hyvin poikkeuksellisella tavalla. Hänen ensireaktio punakorttiin oli perinteinen, mutta sen jälkeiset tapahtumat olivat normaalista poikkeavat. Hän ei rynnännyt suoraan pukukoppiin, vaan kävi ensin hyvässä hengessä paiskaamassa kättä Verona-luotsi Igor Tudorin kanssa ja suuntasi sen jälkeen antamaan ohjeita apuvalmentajalleen.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Jose Mourinho has been sent off for Roma again this season! 🔴

He's lost his cool in stoppage time!

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.