Mestarien liigan pudotuspelit polkaistiin käyntiin tiistai-iltana kahden ottelun voimin, kun vastakkain asettuivat PSG ja Real Madrid sekä Sporting Lissabon ja Manchester City.

Pariisin huippukamppailu näytti pitkään päättyvän maalittomaan tasapeliin, kunnes Kylian Mbappe iski kamppailun voittomaalin lisäajan kolmannella minuutilla. Lionel Messi puolestaan epäonnistui toisella puoliajalla rangaistuspotkusta. Messi on pelannut nyt kahdeksan ottelua peräkkäin ilman maalia Real Madridia vastaan.

PSG hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti läpi ottelun, sillä ottelun maalipaikat kirjattiin pariisilaisten hyväksi peräti 22-3. Madridilaiset eivät saaneet koko ottelun aikana aikaiseksi yhtään laukausta maalia kohti.

Manchester City puolestaan ratkaisi oman otteluparinsa jo avausjaksolla, kun se iski peräti neljä osumaa. Loppulukemat Lissabonissa olivat lopulta tylyt: 0-5. Manchesterilaisten maaleista vastasivat Bernardo Silva kahdesti ja Riyad Mahrez, Phil Foden sekä Raheem Sterling kertaalleen.