Lauantaina pelatun Milanon derbyn jälkeen Meazzalla nähtiin välikohtaus, jonka jälkipyykkiä pestään vielä tiistainakin. Milanin ranskalaispuolustaja Theo Hernández ajettiin lisäajan viidennellä minuutilla suoralla punaisella ulos. Kun Hernández poistui pelaajatunneliin ja käveli portaita alas, rynni Interin argentiinalaistähti Lautaro Martínez kaiteelle, huusi Hernándezille solvauksia ja vaikutti sylkäisseen tämän päälle.

Se, mikä on kiistanalaista, tapahtuiko sylkemistä todella, vaikka pään liike sellaiselta näyttääkin. DAZN:n kentänlaitatoimittaja Davide Bernardi twiittasi, ettei Lautaro sylkäissyt Hernándezia päin, tai ainakaan sylkemistä ei näe selvästi videolta. Bernardi sanoo kelailleensa videotallennetta kollegoidensa kanssa huolella edestakaisin.

Toimittajat eivät kuitenkaan sanktioista päätä, joten jos sarjan kurinpitovaliokunta toteaa Lautaron syyllistyneen sylkäisyyn, odottaa häntä pelikielto. Hernández saa joka tapauksessa yhden ottelun pelikiellon suoran punaisen korttinsa johdosta.

Inter johti peliä 1-0 Ivan Perisicin avausjakson maalilla, mutta Olivier Giroud käänsi kahdella toisen puoliajan maalillaan lopputulokseksi Milanin 2-1-voiton. Inter johtaa Serie A:ta edelleen, mutta ottelun enemmän pelanneet Napoli ja AC Milan vaanivat vain pisteen päässä.

Video Lautaro Martínezin epäillystä sylkäisystä on katsottavissa alla olevassa twiitissä.

Lähde: Football-Italia