Niklas Moisanderin edustama Malmö FF leireilee parhaillaan Espanjan auringon alla Marbellassa. Moisanderin osalta leiri lähti kuitenkin surkeasti käyntiin, kun hän antoi maahan saapuessaan positiivisen koronatestituloksen.

Moisander joutui heti seitsemäksi päiväksi karanteeniin hotellihuoneeseensa. Nyt karanteeni on ohi.

– Tuntuu uskomattoman hyvältä. Vaikka huone on hieno, olen jo aika kyllästynyt tauluihin seinällä ja tuoleihin parvekkeella, Moisander kertoi tuntemuksistaan Malmön nettisivuilla.

Moisander oli ainoa joukkueesta, joka antoi positiivisen testituloksen. Espanjan leiristä tuli nopeasti taistelua hotellikuolemaa vastaan.

– On tämä ollut turhauttavaa. Minun osaltani tämä on ollut kummallinen leiri, kun en ole voinut tehdä kauheasti mitään muuta kuin lähteä ulos kävelyille. Onneksi asumme tosi mukavalla alueella, joten olen voinut tehdä oikein mukavia kävelylenkkejä.

Moisanderin kohdalla koronataudin oireet olivat onneksi lieviä. Pari päivää puolustajalla oli vilustumisen tunteita, mutta sen jälkeen olo on ollut hyvä. Jalkapalloleiri karanteenissa on kuitenkin ollut melko uuvuttavaa.

– Kaikkein raskainta on ollut se, ettei voi olla missään sosiaalisessa kanssakäymisessä. Ehkä se vielä korostuu, kun on ulkomailla. Kaiken lisäksi hotellihuoneessa.

Loppuleirin ajan Moisander on taas joukkueen mukana.

– Kaikki ovat olleet tyytyväisiä. On tämä ollut vähän yksinäistä, tosin enää ei tarvitse olla yksikseen, Moisander sanoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.