Marquinhos on PSG:n nykyisen aikakauden suurimpia avainpelaajia.

27-vuotias brasilialaistoppari saapui PSG:h kesällä 2013. Marquinhos on kuulunut joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin teini-ikäisestä asti.

Téléfoot haastatteli PSG-ikonia ennen Mestarien liigan neljännesvälieriä. PSG kohtaa neljännesvälierissä Real Madridin. Otteluparin avausosa pelataan tiistaina Pariisissa.

– Kun katson urani alkua, oli siellä nuori pelaaja, joka unelmoi idoliensa kanssa pelaamisesta, suuren seuran edustamisesta ja pelaajana kehittymisestä. En kadu valintoja urallani. Pelaan edelleenkin hyvää jalkapalloa PSG:ssä.

Marquinhos haluaisi jatkaa uraansa Pariisissa. Nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2024.

– Olen edelleen motivoitunut voittamaan ja haluan viedä PSG:n niin korkealle kuin mahdollista. Tarinani täällä ei ole päättynyt. Toivon pääseväni seuran kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Marquinhos pelasi vuosien ajan Thiago Silvan kanssa PSG:ssä. Silva jätti PSG:n kesällä 2020 siirryttyään Chelseaan. Marquinhos pitää Silvaa mentorinaan.

– Hän näytti minulle esimerkkiä. Hän oli ja on edelleen yksi maailman parhaista toppareista.

– Mbappé on jo nyt yksi PSG:n seurahistorian parhaimmista pelaajista. Hänen sopimuksensa on päättymässä. Tämä on ratkaiseva hetki hänen elämässään. Tietenkin olemme pyytäneet häntä jäämään. Mbappé on meille hyvin tärkeä pelaaja ja hän tietää sen itsekin. En tiedä, mikä hänen päätös on, Marquinhos viittasi tulevaisuuteen.