Brasilialaisen hyökkääjälegendan Ronaldon mukaan hänen entinen maajoukkuetoverinsa Romário osasi olla kelju kaveri kentän ulkopuolella.

Ronaldo, 45, kertoi Twitchissä Bobo TV:lle, että Romário, 56, tykkäsi juoksuttaa nuoria pelaajia asioillaan ja yökerhoissa.

– Opin paljon Romáriolta ja Bebetolta. He olivat isoja inspiraation lähteitä minulle, vaikka Romário olikin kusipää, koska hän pakotti nuoret pelaajat putsaamaan hänen kenkänsä ja hakemaan häelle kahvia.

– Pari vuotta myöhemmin minä olin jo tärkeä pelaaja, olin jo voittanut Ballon d’Orin.

– Copa Américaan valmistavalla harjoitusleirillä Romário sanoi yhtäkkiä minulle: ”Valmistaudu, menemme ulos tänä iltana. Älä huoli.”

– Hän oli hankkinut valmiiksi tikkaat hotellin seinän yli kiipeämistä varten, ja toisella puolella odotti taksi.

– Palasimme takaisin viideltä aamulla, ja olin uupunut seuraavana päivänä harjoituksissa. Tajusin, että Romário teki sen tarkoituksella väsyttääkseen minut ja ottaakseen paikkani aloituskokoonpanosta.