Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2022 on runkosarjan osalta selvillä. Kausi käynnistyy täydellä kierroksella 2. huhtikuuta ja runkosarja päättyy 10. syyskuuta.

Mestari on selvillä viimeistään 15. lokakuuta. Loppusarjojen aikataulut selviävät tuttuun tapaan syksymmällä.

Otteluohjelman osalta totutusti huomio kiinnittyy Helsingin paikallispelien, Stadin derbyjen ajankohtiin.

Ensimmäinen on luvassa jo varsin aikaisessa vaiheessa kautta. Torstaina 28. huhtikuuta HIFK isännöi HJK:ta kello 18.00 alkavassa ottelussa.

Jälkimmäinen ajoittuu sitten runkosarjan lopulle. HJK:n kotiderby pelataan maanantaina 5. syyskuuta kello 18.00.

Luonnollisesti myös viime kausien suurimpien mestarisuosikkien HJK:n ja Kuopion Palloseuran väliset kohtaamiset kiinnostavat.

Kumpikin huippujoukkueitten runkosarjakohtaaminen on sijoitettu varmasti kannattajien kannalta erittäin mielekkäisiin rakoihin.

KuPS isännöi helsinkiläisiä sunnuntaina 29. toukokuuta kello 16.00. Helsingissä pelataan sen sijaan lauantaina 2. heinäkuuta kello 17.00.

Viikonloppupelejä ja toivottavasti myös sää suosii kummankin seuran kannattajia.

Koronapandemia alkaa toivottavasti kevättä kohden vihdoin kaikkoamaan. Myös Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa toivoo yleisöä sankoin joukoin peleihin.

– Kauden avaus on jalkapallon yhteinen tapahtumapäivä. Toivotamme yleisön tervetulleeksi heti avauspäivästä lähtien sankoin joukoin kannustamaan omia suosikkejaan. Jalkapallohan on parasta paikan päällä.

Katso otteluohjelma kokonaisuudessaan tästä.

Lähde: Veikkausliiga