The Athletic: Kummassakin Manchesterin jätissä pelannut tähtipelaaja palaamassa sapatiltaan kentille – siirto Yhdysvaltojen MLS-liigaan kehitteillä

© Kuva: Getty Images

Lauantaina 38 vuotta täyttänyt Carlos Tévez suunnittelee The Athleticin mukaan paluuta huippujalkapalloilun pariin.

Argentiinalainen käy lehden mukaan neuvotteluja MLS-liigan DC Unitedin kanssa tällä hetkellä. Tévez on pelannut viimeksi kesällä ja viettänyt aikaa perheensä kanssa.

– Lopetin pelaamisen noin seitsemän kuukautta sitten. Olen nauttinut ajastani perheeni kanssa. Täytän pian 38 vuotta ja paluu jalkapalloilijaksi on varmasti haastavaa enää tässä tilanteessa.

Näin argentiinalaiskärki itse kommentoi muutama viikko sitten. Athleticin tietojen mukaan paluu on kuitenkin kehitteillä.

Yhdysvalloissa myös Minnesota United ja Orlando City ovat kiinnostuneita, mutta tällä hetkellä DC United vaikuttaisi todennäköisimmältä.

Hänestä kaavaillaan seuraavaa suuren profiilin nimeä seuraan. Vuonna 2018 Tévezin vanha seurakaveri Wayne Rooney saapui Washingtoniin. Sittemmin tämä on palannnut Englantiin ja valmentaa nykyisin Derby Countya.

Tévez edusti viimeksi itselleen rakasta argentiinalaisjättiä Boca Juniorsia. Hän ei virallisesti ole missään kohtaa lopettanut uraansa, mutta jäi ennalta määrittelemättömälle tauolle kesällä.

Hänen isänsä kuoli ja Tévez kertoi haluavansa viettää aikaa perheensä parissa. Nyt muutamankin lähteen mukaan paluu on kehitteillä.

Argentiinalaisella ei ole sopimusta, joten hän on vapaa siirtymään minne ikinä haluakaan.

Athleticin mukaan DC United haluaa valjastaa Tévezin kokemuksen ennen kaikkea pukukoppiin ja rakentamaan ryhmälle entistä ammattimaisempaa toimintakulttuuria.

Hän ei välttämättä olisi avaava kärkipelaaja ainakaan kierroksesta toiseen.

Tévez muistetaan kaikista parhaiten Englannin Valioliigasta. Todella työteliäs hyökkääjä on edustanut urallaan kumpaakin Manchesterin jättiläistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.