Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss siirtyy Valioliiga-seura Brentfordista loppukaudeksi lainalle sarjatasoa alempana pelaavaan Hulliin.

Suomen A-maajoukkueessa 11 kertaa esiintynyt Forss, 22, on edustanut Brentfordia kesästä 2017 lähtien ja esiintynyt seuran edustusjoukkueessa 74 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä 19 maalia ja syöttänyt kolme.

Kuluvalla kaudella Forss on jäänyt vähäiselle vastuulle, vaikka hän on ollut peliminuutteihinsa nähden varsin tehokas. Hän on päässyt kentälle 12 ottelussa iskien niissä yhteensä kuusi osumaa ja syöttäen kaksi. Keskimäärin Forss on tehnyt tai syöttänyt maalin noin 69 minuutin välein, joskin maaleista neljä syntyi liigacupissa 7-0-voitossa neljännen sarjaportaan Oldham Athleticiä vastaan.

Forss on aiemmin käynyt Brentfordista lainalla myös kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla AFC Wimbledonissa, jolle hän teki 19 ottelussa yhteensä 11 maalia.

Hull on Mestaruussarjassa 19. sijalla.

Brentfordin ja Forssin sopimus on voimassa kesään 2026 asti.

Hull City

@HullCity
⚡️ 𝐅𝐄𝐄𝐋 𝐓𝐇𝐄 𝐅𝐎𝐑𝐒𝐒! ⚡️

✍️ We are delighted to announce the signing of forward Marcus Forss on loan from Brentford until the end of the season.

#hcafc