Ajaxin tähtimaalivahti André Onana on joutunut tiistaiaamuna rajuun autokolariin kotimaassaan Kamerunissa. Onana matkusti Kameruniin sunnuntain sarjaottelun jälkeen osallistuakseen ratkaiseviin MM-karsintaotteluihin.

Twitteriin ilmestyi kuvia Onanan autosta kolarin jälkeen. Kyseessä on mahdollisesti ollut ainakin osittainen nokkakolari, sillä molempien kuvissa näkyvien autojen etuosat ovat pahasti rutussa. Goalin mukaan kolarissa oli osallisena kaikkiaan kolme autoa.

Kaikeksi onneksi 25-vuotias Onana ei saanut vammoja rajunnäköisessä kolarissa. Goalin tiedossa ei ole, että onnettomuus olisi vaatinut kuolonuhreja.

Kamerun kohtaa ratkaisevassa MM-karsintojen otteluparissa Algerian. Kamerunissa pelataan perjantaina 25.3. ja Algeriassa tiistaina 29.3.

Soy Calcio

@SoyCalcio_
😳 André Onana ha tenido un accidente con su coche en Camerún. Sin embargo, afortunadamente, el portero ha salido ileso.

📸 @cfootcameroun