Arsenalin laitahyökkääjä Nicolas Pépé sanoo olevansa tyytymätön vähäiseen peliaikaansa.

Pépéstä, 26, tuli Arsenalin kaikkien aikojen kallein hankinta kesällä 2019, kun lontoolaisseura hankki hänet Lillestä 80 miljoonalla eurolla. Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja ei ole kuitenkaan onnistunut täyttämään hintalappunsa tuomia odotuksia.

Kuluvalla kaudella Pépé on pelannut Arsenalissa 18 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen viisi. Hän on kuitenkin usein pääsyt kentälle vasta vaihtopenkiltä. Valioliigassa Pépé on ollut aloituskentällisessä vain viidesti.

– Keskityn loppukauteemme ja tavoitteeseemme, eli Mestarien liigaan pääsemiseen. Katsotaan, mitä sitten tapahtuu, kommentoi Pépé Goalin mukaan.

– Tärkeintä on nauttia jalkapallosta. Pystyn nauttimaan siitä, kun pääsen pelaamaan. Olen päässyt nauttimaan siitä maajoukkueessa ja vähän vähemmän seurajoukkueessa.

– Se on turhauttavaa, kun ei pääse pelaamaan. Kukaan pelaaja ei nauti siitä, kun ei pääse pelaamaan, mutta minä kunnioitan valmentajan päätöstä. Valmentajan on vaikea tehdä muutoksia voittavaan joukkueeseen.

– Tämä on ollut vaikea kausi minulle.