Eurooppa-liiga
Barcelona – Galatasaray
Torstai 10.03. klo 22:00

Tuntuu hieman hassulta, että vasta pieni tovi sitten Barcelona oli eurooppalaisen jalkapallon pudonnut tähti, jota pelillisine ja taloudellisine ongelmineen lähes säälittiin. Muutoksen joukkueelle teki Xavi, joka pystyi kehittämään Barcelonalle suhteellisen pikaisesti uuden ilmeen, ja nyt joukkue on aivan jättimäinen suosikki puolestaan vaikeuksissa olevaa Galatasarayta vastaan.

Barcelonan edistysaskelia tuki onnistunut siirtoikkuna, ja nyt Xavin sirkus näyttää taas iloiselta – joskin kokoonpanosta puuttuu tälläkin hetkellä kourallinen pelaajia, ja esim. Ansu Fati sekä Samuel Umtiti eivät ole tällä hetkellä käytettävissä. Eri kilpailuissa Blaugranalla on nyt kahdeksan tappiotonta ottelua alla, ja viimeiset neljä matsia on voitettu. Maalinteko sujuu ja elämä hymyilee.

Turkin perinteinen suurseura Galatasaray on puolestaan rypenyt kaikilla estradeilla. Kotimaassa vaikeuksia on riittänyt sekä liigassa että cupissa, eikä puikkoihin kesken kauden tullut Domenec Torrent ole saanut Galan kurssia käännettyä. Poissaoloja on illan vieraillakin, mutta esim. nykykuntoisen Arda Turanin loukkaantuminen ei vaikuta suuntaan tai toiseen. Tämänhetkinen tasoero tuhovoimaisiin isäntiin vaikuttaa aivan järisyttävän suurelta.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcan tavoite on varmasti pistää tämä kierros pakettiin jo avausottelussa, ja tämä tavoite näyttää tehokkaalle isännälle sopivalta. Kertoimet ja tasoitukset on painettu ääriasentoon, mutta silti läväytetään tasoitusveto isäntien murskavoitosta: Aasialainen tasoitus, Barcelona -2.5 kertoimella 2,15.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ