Juventuksen keskikenttäpelaajalla Arthur Melolla on ollut kunnia pelata urallaan niin Cristiano Ronaldon kuin Lionel Messin kanssa.

Manchester Unitedia edustava Ronaldo, 37, palloili Arthurin, 25, kanssa Juventuksessa ja Paris Saint-Germainin Messi, 34, oli hänen joukkuekaverinsa Barcelonassa.

Arthur kertoi TNT Sportsin haastattelussa, että Ronaldo yllätti hänet ammattimaisuudellaan.

– Hän ei ole jalkapalloilija, hän on urheilija. Hän on ammattilainen kaiken sen takia, mitä hän tekee ennen pelejä. Ei sen takia, mitä kaikki näkevät kentällä, kommentoi Arthur Marcan mukaan.

– Hän tekee töitä, syö hyvin ja ottaa 15 minuuttia aurinkoa päivässä. Hän on ammattilainen ja lisäksi ystävällinen ihminen, joka yrittää auttaa.

– Hän on kiinnostunut ympärillään olevista ihmisistä. Meillä oli tapana istua samassa pöydässä. Välillä hän katsoi meidän muiden lautasia ja sanoi, että ”Ei noin”, sanoi Arthur naureskellen.

– Hän yrittää auttaa kaikessa. Hän on sensaatiomainen ihminen.

Arthurin mukaan Messin jalkapalloilullisia taitoja on vaikea käsittää, vaikka seuraisi hänen työskentelyään päivittäin lähietäisyydeltä.

– Messi… Vaikuttaa siltä, että Jumala osoitti sormellaan häntä kohti. Hän on avaruusolento, koska hän tekee kentällä uskomattomia asioita.

– Kun pelejä katsoo kotona [televisiosta], niin näkee koko kentän. Kentällä ollessaan näkee vain osan siitä sekä pallon, mutta Messin tapauksessa tuntuu siltä kuin hän katsoisi kenttää sen yläpuolelta.

Ronaldo tehtaili viime viikonloppuna hattutempun Tottenhamin verkkoon. Voit katsoa Viaplayn videon portugalilaistähden kolmannesta osumasta alta.