Englannin maajoukkuepuolustaja Kieran Trippier kumoaa huhut siitä, että hän olisi palannut Valioliigaan rahan takia.

Jalkapallomaailma kohahti tammikuussa, kun Trippier, 31, siirtyi La Ligan hallitsevasta mestarista Atlético Madridista Valioliigan putoamistaistossa olleeseen Newcastleen.

Päällisin puolin näytti siltä, että siirron ainoa syy oli raha, mutta näin ei kuitenkaan ollut.

– Se ei ärsyttänyt minua, eikä se häiritse minua [huhut rahan perässä siirtymisestä]. Minä tiedän syyni, miksi palasin [Englantiin], eikä raha ollut yksi niistä, Trippier kertoo True Geordie -podcastissa.

– Jos se olisi ollut, olisin jäänyt Madridiin. En oikeastaan edes ajatellut sitä. Olin vain innoissani tästä koko jutusta, Englantiin palaamisesta ja Valioliigassa pelaamisesta.

[readmore from=Valioliiga]

– Tiedän syyni, miksi palasin. Halusin elää pohjoisessa ja tein sen perheeni puolesta. Tietysti tämä projektikin kiinnosti minua. Puhuin valmentajille ja omistajille siitä, mihin suuntaan he haluavat viedä tämän seuran.

– Suunnitelma kuulosti jännittävältä, ja minulle paluu Englantiin oli aivan mieletön asia!

Trippier kärsii tällä hetkellä nilkkavammasta ja on sivussa pelikentiltä lähes kauden loppuun saakka. Ennen loukkaantumistaan hän ehti pelata viidessä ottelussa, joissa hän onnistui tekemään kaksi maalia – kummankin vapaapotkusta.