Hyökkääjä Tammy Abraham siirtyi Chelseasta AS Romaan viime kesänä. Siirto on osoittautunut menestykseksi, sillä 24-vuotias englantilaiskärki on iskenyt tällä kaudella roomalaisten paidassa jo peräti 23 osumaa.

Vähälle peliajalle Chelseassa jäänyt Abraham mietti viime kesänä eri vaihtoehtoja, joilla ura lähtisi nousuun. Peliaika lontoolaisseurassa oli jäänyt satunnaiseksi. Suostuttelijana Italiaan siirtymiseen toimi lopulta myös Chelseassa aiemmin pelannut puolustaja Fikayo Tomori, joka pelaa nyt toista kauttaan AC Milanissa.

– Kun hän sanoi Roman olevan vaihtoehto, sanoin hänelle tämän [Serie A] olevan hyvä sarja. Ajattelin, että se voisi kehittää hänen peliään paljon. Hän onkin tehnyt tällä kaudella paljon maaleja ja he [AS Roma] taistelevat paikasta Mestarien liigassa, Tomori totesi The Guardianille.

– Varmasti häntä on helpottanut se, että annoin hänelle tietoja Serie A:sta, koska olin itse nauttinut ensimmäisestä puolesta vuodestani täällä, Tomori jatkoi.

Abrahamilla on sopimus Roman kanssa kesään 2026 asti. Siirto summa Chelseasta viime kesänä oli noin 40 miljoonaa euroa.

Tomorin, 24, sopimus puolestaan kattaa vielä kauden 2024-2025. Milan lunasti osto-optionsa puolustajaan viime kesänä. Milanolaisseura taistelee vielä tiukasti Serie A:n mestaruudesta.

Lähde: Goal