Ilves hankki nimekkään paluumuuttajan – ”Monet seurat olivat minusta kiinnostuneita”

© Kuva: Juha Tamminen

Kamerunilaishyökkääjä Ariel ”Tuco” Ngueukam palaa Ilvekseen kauden 2022 kattavalla sopimuksella, joka sisältää option myös seuraavasta vuodesta.

Tuco, 33, pelasi Ilveksessä jo kaudella 2017. Suomessa hän on edustanut myös Jippoa, FC Lahtea, Kuopion Palloseuraa ja Seinäjoen Jalkapallokerhoa, jossa hän on 36 osumallaan seurahistorian toiseksi parhain maalintekijä.

Kaikkiaan kamerunilaiskärki on pelannut Veikkausliigassa 198 ottelua tehden niissä yhteensä 65 maalia. Viime kaudella Tuco jakoi sarjan maalikuninkuuden FC Interin Benjamin Källmanin kanssa kummankin osuttua puiden väliin 14 kertaa, ja hänet valittiin vuoden liigahyökkääjäksi.

– Olen todella iloinen palatessani Tampereelle! Tuntuu jopa siltä kun en olisi missään ollutkaan, kun tulin ensimmäistä kertaa harjoituksiin, Tuco kommentoi Ilveksen sivuilla.

– Monet seurat olivat minusta kiinnostuneita, ja mietin mikä olisi omalle uralleni parhaaksi. Palaaminen tänne oli loppujen lopuksi helppo päätös. Minut tunnetaan täällä ja Ilves todella halusi minut takaisin, koska tietävät, mitä minulla on annettavaa.

– Olimme tyytyväisiä Tucon otteisiin harjoitusjakson aikana. Tiesimme tietysti hyvin pitkälti, mitä voimme häneltä odottaa, mutta kyse oli enemmän siitä, missä kunnossa hän on, kun ollut jonkin aikaa poissa joukkueharjoituksista, kommentoi tamperelaisten päävalmentaja Toni Kallio.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.