Real Madrid selvitti keskiviikkona tiensä Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon pudottamalla Paris Saint-Germainin neljännesvälierissä.

Los Blancos hävisi avausosan vieraskentällä 0-1 Kylian Mbappén lisäajan maalin myötä. Mbappé aloitti maalinteon myös keskiviikkona Madridin illassa, kun hän latasi pallon 39. minuutilla verkkoon salamannopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Ranskalaistähti heilutti verkkoa kahdella muullakin yrityksellään, mutta paitsioliputus pelasti kotijoukkueen kummallakin kerralla toiselta takaiskulta.

Mbappé näytti jo jäävän otteluparin ylivoimaiseksi ykköstähdeksi, mutta hän joutui luovuttamaan tuon tittelin maanmiehelleen, Real Madridin Karim Benzemalle.

Ottelua oli tunti takana, kun PSG:n maalivahti Gianluigi Donnarumma töpeksi pahemman kerran. Italialaistorjuja aikaili pallon kanssa ja syötti sen paineen alla suoraan Vinícius Júniorille. Brassilaituri löysi maalin edustalta Benzeman, joka tasoitti ottelun lukemiin 1-1.

PSG:n luhistuminen jatkui 76. minuutilla. Luka Modrićin oivaltava syöttö tavoitti rangaistusalueen sisältä Benzeman, joka tykitti pallon kimmokkeen kautta sisään.

Pariisilaisten painajainen jatkui heti, kun pallo saatiin aloituksesta takaisin peliin. Vierasjoukkue menetti pelivälineen välittömästi ja Madrid lähetti Vinícius Júniorin vauhtiin. PSG:n toppari Marquinhos riisti pallon maanmieheltään, mutta lahjoitti sen epähuomiossa suoraan Benzemalle, joka viimeisteli tyylikkäästi ulkosyrjällä hattutemppunsa täyteen.

Los Blancosille kirjattiin 3-1-voitto, ja se eteni jatkoon yhteismaalein 3-2.

Real Madridin lisäksi puolivälieriin ovat edenneet Liverpool, Bayern München ja Manchester City.