Englannin maajoukkuehyökkääjä Tammy Abraham on noussut kauden mittaan AS Roman kannattajien uudeksi suosikiksi.

Abraham, 24, siirtyi Romaan viime kesänä kasvattajaseurastaan Chelseasta 40 miljoonan euron korvausta vastaan, ja hänen maisemanvaihdoksensa on ollut tähän mennessä jymymenestys.

Englantilaiskärki on ehtinyt pelata uudessa seurassaan jo 40 ottelua tehden niissä yhteensä 23 maalia ja syöttäen neljä.

Abrahamin kaksi viimeisintä osumaa syntyivät sunnuntaina, kun AS Roma kaatoi paikallisvastustajansa Lazion 3-0 Serie A:ssa. Hänestä tuli samalla toinen englantilaispelaaja, joka on onnistunut maalinteossa Derby della Capitalessa. Edellinen englantilainen maalintekijä Roman ja Lazion välisessä ottelussa oli Paul Gascoigne vuonna 1992.

Roman englantilaistähdellä oli sauma iskeä myös hattutemppu, mutta hän hukkasi loistopaikan toisen jakson puolivälissä. Viimeisin englantilaispelaaja, joka on tehnyt hattutempun Serie A:ssa, oli Trevor Francis vuonna 1983.

Giallorossin kannattajat osoittivat arvostuksensa Abrahamia kohtaan sunnuntaina huutamalla hänen nimeään maalin jälkeen. Abraham jakoi videon tapahtuneesta Twitter-tililleen tekstisaatteella: ”Uskomatonta”.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Tammy Abraham

@tammyabraham
Unbelievable! 😍

Adriano Del Monte

@adriandelmonte
TAMMY ABRAHAM 🔥🔥🔥