Valioliigaan täksi kaudeksi nousseet Norwich ja Brentford kohtasivat lauantaina Carrow Roadilla. ”Kuuden pisteen ottelu” päättyi Brentfordin 3-1-vierasvoittoon.

Brentfordin suureksi sankariksi nousi viime kaudella Mestaruussarjan maalikuninkuuden voittanut Ivan Toney. Kuukauden tauon jälkeen The Beesin avauskokoonpanoon palannut englantilaishyökkääjä latoi ottelussa hattutempun.

Norwichin ainokaisesta vastasi Teemu Pukki, jonka lisäajalla tekemä kavennusmaali oli laiha lohtu Kanarialinnuille.

Ottelun hulvattomin tilanne nähtiin avausjakson loppuhetkillä. Man Unitedista Norwichiin lainattu Brandon Williams ja Christian Eriksen kamppailivat pallosta keskialueella, kunnes tanskalainen repi nuoren englantilaispuolustajan kentän pintaan.

Williams tuohtui tilanteesta täysin ja oli valmis aloittamaan painimatsin. Hänen mielensä muuttui kuitenkin välittömästi, kun hän huomasi, että hänen painikaverinaan oli Eriksen. Williamsin raivo muuttui nauruksi ja kaksikko halasi ennen kuin nousivat pystyyn ja jatkoivat pelaamista.

LUE MYÖS: Christian Eriksen loisti Norwichia vastaan – mykistävät tilastot!

Brandon Williamsin ja Christian Eriksenin välikohtauksen näet alla olevalta V Sportin videolta. Kaikki Valioliigan ottelut ovat nähtävissä suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplayssa.