Mali ja Tunisia kohtasivat perjantaina MM-karsintojen viimeisen vaiheen ensimmäisessä osaottelussa. Ottelu päättyi lopulta Tunisian voittoon lukemin 1-0. Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina. Otteluparin voittaja etenee Qatarin MM-kisoihin ja häviäjä puolestaan jää ulos turnauksesta.

Malin puolustajalle Moussa Sissakolle ilta oli todella murheellinen. Standard Liegen puolustaja nimittäin teki ensin oman maalin ja nappasi heti perään vielä punaisen kortin karmean harhasyötön jälkeen.

Sissakon iltapuhde alkoi mennä huonoon suuntaan 36. peliminuutilla, kun puolustaja yritti syöttää palloa alaspäin omalle maalivahdilleen. Sissakon epäonneksi syöttö kuitenkin epäonnistui pahemman kerran ja se painui omaan maaliin.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Sissakon ilta jatkui entistä huonompaan suuntaan. Hänen harhasyötöstään Tunisia pääsi vastahyökkäykseen, joka päättyi lopulta puolustajan punaisen kortin arvoiseen taklaukseen. Näin ollen malilaispuolustaja teki neljässä minuutissa oman maalin, antoi pahan harhasyötön sekä nappasi päälle vielä punaisen kortin.

Voit katsoa tilanteet alta Viaplayn videosta.