Lionel Messi ei lehtitietojen mukaan ole tällä hetkellä kovinkaan tyytyväinen nykyisessä seurassaan Paris Saint-Germainissa. Ranskalainen L’Èquipe-lehti kertoi, että Messi saattaa häipyä Pariisista jo ensi kesänä.

Messi ja Neymar joutuivat viime sunnuntaina PSG-kannattajien hampaisiin ottelussa Bordeaux’ta vastaan. Kannattajat buuasivat ja vihelsivät kaksikolle aina, kun heillä oli pallo. Kannattajat eivät ole olleet tyytyväisiä Neymarin ja Messin esityksiin. Varsinkin tappio Real Madridille ja putoaminen Mestarien liigasta hiertävät kannattajia.

Lisäksi PSG:n pukukopista on kantautunut tietoja, että joukkuhenki on Real Madrid -tappion jälkeen ollut vähintäänkin koetuksella.

Ranskalaislehden mukaan Messi puntaroi tällä hetkellä vaihtoehtojaan. Messi siirtyi viime kesänä PSG:hen dramaattisten käänteiden jälkeen ilmaisella siirrolla. Messi allekirjoitti PSG:n kanssa kesään 2023 saakka ulottuvan sopimuksen, johon kuuluu vielä vuoden optio.

[readmore from=psg]

Kausi on ollut Messille kuitenkin todella haastava. Barcelona-aikoina Messin osalta totuttiin säännöllisiin maaleihin ja maalisyöttöihin, mutta tällä kaudella tehoja on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien vain 7 maalia ja 11 maalisyöttöä 26 ottelussa. Ranskan Ligue 1:ssä Messi on onnistunut vain kahdesti maalinteossa 18 ottelussa.

Ranskalaislehden mukaan lähtö jo ensi kesänä on mahdollista, mutta ei välttämättä todennäköisin skenaario tällä hetkellä. Yksi vaihtoehto on ollut paluu Barcelonaan, mikäli Barçalla olisi varaa Messin siirtokorvaukseen ja palkkaan. Lehtitietojen mukaan Messin isä Jorge olisi ollut jo yhteydessä Barcelonaan ja tunnustellut paluun mahdollisuutta.