Chelsean omistajana tunnettu Roman Abramovitš ilmoitti muutama viikko sitten asettavansa seuran myyntiin.

Abramovitš pelkäsi silloin saavansa Isolta-Britannialta pakotteita. Lopulta Ison-Britannian hallitus asetti Abramovitšille pakotteita. Abramovitšin varallisuus ja omaisuus jäädytettiin Isossa-Britanniassa.

Sen myötä pakotteet koskevat myös Chelseaa. Chelsea ei saa myydä lippuja kannattajilleen koti- tai vierasotteluihinsa. Lisäksi Chelsea ei saa myydä fanituotteitaan. Chelsea ei myöskään saa hankkia pelaajia tai tehdä uusia pelaajasopimuksia.

Abramovitšin on kuitenkin tarkoitus jäädä jalkapallon pariin, vaikkei hän enää Chelsean omistaja lähitulevaisuudessa olisikaan.

Turkkilaislehti Fanatikin mukaan Abramovitš nimittäin neuvottelee parhaillaan Turkin pääsarjassa pelaavan Göztepen hankkimisesta. Lehden mukaan neuvottelut ovat jo alkaneet. Göztepen puheenjohtaja Mehmet Sepil ilmoitti siirtyvänsä pois nykyisestä tehtävästään kuluvan kauden jälkeen.

Göztepe on parhaillaan Turkin pääsarjassa 18. sijalla. Se taistelee muun muassa Joel Pohjanpalon Çaykur Rizesporin kanssa säilymisestä, vaikka se on helpommin sanottu kuin tehty. Putoamisviivan paremmalle puolelle on matkaa jo kahdeksan pistettä.

Saattaa siten olla hyvin mahdollista, että Abramovitš nousisi Göztepen johtoon, kun seura pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.