Ruud van Nistelrooyn on määrä nousta PSV:n edustusjoukkueen päävalmentajaksi kuluvan kauden jälkeen.

Hollantilaisen Voetbal Internationalin mukaan PSV ilmoittaa ensi viikolla van Nistelrooyn uudesta pestistä.

PSV:n nykyinen päävalmentaja Roger Schmidt ei jatka tehtävässään tämän kauden jälkeen. Schmidt ehti jo ilmoittaa, ettei allekirjoita uutta sopimusta PSV:n kanssa.

Van Nistelrooy liittyi PSV:n junioriakatemiaan valmentajaksi kesällä 2018. Hän valmensi silloin seuran alle 19-vuotiaiden joukkuetta. Sittemmin hänet nimettiin Hollannin A-maajoukkueen apuvalmentajaksi, mutta palasi PSV:n organisaatioon viime kesänä. Hän on valmentanut tällä kaudella PSV:n alle 21-vuotiaiden joukkuetta.

Hollantilaislegenda muistetaan parhaiten ajastaan muun muassa Manchester Unitedissa ja Real Madridissa. Van Nistelrooy voitti Manchester Unitedissa Valioliigan ja FA Cupin mestaruudet. Real Madridissa hänet kruunattiin kahdesti La Ligan mestariksi.

Van Nistelrooy voitti urallaan niin Valioliigan kuin La Ligankin maalikuninkuuden.

45-vuotias van Nistelrooy lopetti ammattilaisuransa Málagassa keväällä 2012.