Manchester Unitedin tie Mestarien liigassa nousi pystyyn tiistai-iltana, kun Atlético Madrid nappasi 1-0-vierasvoiton Old Traffordilta ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 2-1. Unitedin entiset pelaajat ovat olleet huolissaan Unitedista ottelun jälkeen.

Man Utd on seilannut jo pitkään vailla selkeää päämäärää. Kuluvalla kaudella Ole Gunnar Solskjær sai väistyä tehtävästään managerina ja hänen tilalleen pestattiin väliaikaisesti Ralf Rangnick, jonka on määrä jatkaa seurassa johtotehtävissä väliaikaispestinsä jälkeen.

Karua kieltä Unitedin mahalaskusta kertoo seuran viime vuosien historia Mestarien liigassa. Vuonna 2011 United hävisi finaalissa Barcelonalle, mutta sen jälkeen seura on edennyt vain kahdesti kahdeksan parhaan joukkoon.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

BT Sportin asiantuntijat, entiset Unitedin avainpelaajat, Paul Scholes ja Rio Ferdinand olivat varsin suorasanaisia Atlético-tappion jälkeen.

– En tiedä, miten Rangnick valittiin tämän seuran valmentajaksi. Kunnollisen valmentajan saaminen joukkueelle on valtava juttu, Scholes sanoi suoraan.

– Man Unitedin pelaajat katselevat toinen toisiaan ja miettivät, kuka vetäisi kanin hatustaan, Ferdinand sen sijaan kritisoi.

Scholesin mukaan Man United tarvitsee pätevän valmentajan, jotta se voisi nousta jälleen takaisin huipulle. Se voi ottaa kuitenkin aikaa.

– Meillä on ollut paljon tuskaa, ja luulen, että sitä tulee vielä lisää ennen kuin pääsemme taas sille tasolle, jolla haluamme olla.

Ferdinandin mukaan Atlético osoitti täysin erilaista sitoutumista joukkueen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Scholes nosti esiin seikan, joka on ollut nähtävillä jo pitkään.

– Meillä ei ole ollut sitä samaa fiilistä 8-10 vuoteen ja sen jälkeen, kun Sir Alex Ferguson lopetti. Siitä ei ole mitään merkkejä, että olisimme pääsemässä lähemmäs. Pikemminkin tuntuu siltä, että olemme menossa väärään suuntaan, Scholes totesi huolissaan.

[readmore from=mestarien-liiga]

Unitedin entinen laitapuolustaja Gary Neville totesi Twitterissä, ettei tappio tullut yllätyksenä. United kaatoi viime lauantaina Tottenhamin Valioliigassa Cristiano Ronaldon komealla hattutempulla. Se nostatti monien odotuksia Atlético-peliin. Neville ei sen sijaan odottanut ihmeitä.

– Eilisilta ei ollut mikään yllätys. Mikä tahansa kunnollinen, organisoitu ja taisteleva joukkue luultavasti voittaa tämän Unitedin joukkueen. Siksi en voinut innostua Spurs-voiton jälkeen, koska Spursia vastaan nähty esitys ei riitä hyvää joukkuetta vastaan. Toukokuun loppuun on pitkä matka edessä, Neville kirjoittaa viitaten kauden loppuun.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Gary Neville

@GNev2
No surprise last night. Any decent team , with organisation and fight are likely to beat this United team. It’s why I couldn’t get excited after Spurs last Saturday because that Spurs performance would will get you beat v a good team. A long road in to the end of May!

Voit katsoa alla olevalta videolta Cristiano Ronaldon hattutempun kruunanneen kolmannen osuman Tottenhamia vastaan viime lauantailta. Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.