Belgialainen maalivahti Miguel Van Damme on kuollut vain 28-vuotiaana, uutisoi CNN.

Suru-uutisen kertoi keskiviikkona hänen seuransa Cercle Brugge, jonka mukaan Van Damme sairasti leukemiaa.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan, miltä meistä tuntuu, vaikka tiesimme, etteivät asiat olleet sujuneet hyvin vähään aikaan. Tämä on äärimmäisen vaikea päivä Cercle Bruggen lähes 123-vuotisessa historiassa, tiedotteessa todettiin.

Seura lähetti samalla surunvalittelunsa Van Dammen Kyana-puolisolle, Camille-tyttärelle ja muille läheisille.

Van Dammen syöpä oli diagnosoitu vuonna 2016. Hän kävi sen jälkeen läpi useita hoitojaksoja.

– Rakkain kultamme, isi lähti viime yönä viimeiseen otteluunsa, otteluun, jota ei voittaa. Lähdit luotamme erittäin hitaasti, teit sen silti taas omalla tavallasi… erittäin vahvasti. Taistelit kuin leijona, Van Dammen puoliso Kyana kirjoitti Instagramissa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.