Valioliiga
Manchester City – Manchester United
Sunnuntai 06.03. klo 18:30

Manchesterin derbyyn lähdetään hyvin mielenkiintoisissa tunnelmissa, sillä Citylle jo liian hätäisesti jaettu mestaruus on kaikkea muuta kuin varma – Liverpool on voittoputkellaan tullut kosketusetäisyydelle, ja City saa antaa loppukauden parastaan mestaruuden varmistaakseen. United puolestaan taistelee top 4-paikasta, jossa pahin kisailija näyttäisi tällä hetkellä olevan Arsenal.

City hävisi järkyttävällä tavalla Tottenhamille, ja Evertoniakin vastaan voitto kairattiin vaivoin. Viikolla oli vuorossa FA Cup -ottelu Peterboroa vastaan, mikä sentään hoitui kunnialla. Eivät Pep Guardiolan suojatit ole kuitenkaan mitenkään loistaneet viime aikoina, joten Manchesterin herruuden lisäksi panosta tähän otteluun on aivan kylliksi. Poissaoloja isännillä on muutamia, mutta kokonaisuudessaan Guardiola pääsee iskemään kentälle laadukkaan kokoonpanon – Ruben Diasia tosin varmasti on ikävä alakerrassa.

Unitedilla on epävarmuutta Scott McTominayn ja Edinson Cavanin pelikunnossa. Cristiano Ronaldo ei ollut lauantaina julkaistulla 21 pelaajan listalla, mikä nostaa ison kysymysmerkin miehen pelaamisesta. Siksipä sunnuntaina kannattaa olla haukkana ruudun äärellä jo tuntia ennen kick offia, kun lopulliset kokoonpanot julkaistaan. Ralf Rangnick tulee todennäköisesti peliin puolustus edellä – realiteetit on syytä muistaa Cityn tuhoisaa pelinrakentelua vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetoideat otteluun ovat kortilla. Viihdevetona voisi läimäistä muutaman äyrin sille, että Riyad Mahrez tekee maalin (2,30) – mies on ollut kärkäs maalien perään viimeisen kuukauden ajan, ja tulostakin on syntynyt. Tarjous tälle on säällinen, ja maalintekovedosta saa tälle klassikolle kelpo lisäpuristuksen.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ