Mestarien liiga
Manchester United – Atletico Madrid
Tiistai 15.03. klo 22:00

Manchester United ja Atletico Madrid jatkavat puolivälieräpaikan setvimistä Old Traffordilla. Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut mikään täyttymys, joten putoaminen UCL:stä olisi kummalle joukkueelle vain aivan massiivinen pettymys. Siksi tästä ottelusta ei ole välttämättä odotettavissa mitään ilottelua. Riskienhallinta voikin olla ottelussa pääosassa – varsinkin jos edetään tasatilanteessa.

Manchester United punnersi ensimmäisessä osaottelussa tasoihin oltuaan pitkään sillassa madridilaisten kanssa. Viikonloppuna Valioliigassa päästiin voittojen makuun ottamalla niskalenkki Tottenhamista – joskin tämä olisi jäänyt tekemättä ilman Cristiano Ronaldon pöljää iltaa. Kokoonpanopuolella buustia tuovat Luke Shawn sekä Scott McTominayn paluut – Unitedin alakerta tarvitsikin nyt hieman terävyyttä.

Atletico Madrid on viime aikoina napsinut useamman voiton putkeen La Ligassa. Diego Simeonen suojatit ovat juuri nyt kelpo iskussa, mutta koko kauden kuvassa jotain on jäänyt puuttumaan. Ensimmäinen osaottelu herätti lupauksia, mutta Old Traffordilla menestyminen ei ole tunnetusti helppoa. Kokoonpanossa Tico joutuu antamaan eteen, sillä poissa on useampia miehiä loukkaantumisten takia, ja lisäksi Yannick Carrasco kärsii pelikieltoaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Juuri kokoonpanot saavat vilkuilemaan isäntien kertoimia ottelun voitosta. Vieraat ovat varsinkin puolustuksen osalta kaukana optimista, ja juonikas United voi aiheuttaa vaikeuksia, varsinkin jos CR7 jatkaa siitä, mihin viikonloppuna jäi. Lapulle siis Manchester Unitedin voittoa kertoimella 2,20.

LYÖ VETO LUCKY SPORTSILLA