Hyökkääjä Marcus Rashfordin tilanne Manchester Unitedissa on herättänyt useiden seurojen kiinnostuksen, kertoo Manchester Evening News.

Rashford, 24, on edustanut Unitedia yhtäjaksoisesti seitsemänvuotiaasta lähtien, ja hän on yksi joukkueen suosituimmista pelaajista, mutta hänen kuluva kautensa on sujunut alle odotusten.

Aiemmin tässä kuussa useat lähteet kertoivat, että Rashford toivoo tilanteensa Unitedissa kehittyvän vielä parempaan suuntaan, mutta hän harkitsee ensimmäistä kertaa vakavissaan siirtopyynnön jättämistä kasvattajaseuralleen.

Manchester Evening Newsin sisäpiirilähteen mukaan ”puhelin ei ole lakannut soimasta” sen jälkeen, kun brittimediassa uutisoitiin Rashfordin tyytymättömyydestä peliaikaansa.

Paikallislehti kertoo, että Barcelona ja Unitedin verivihollinen Liverpool ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Rashfordia kohtaan. Hänet on yhdistetty myös Paris Saint-Germainiin, jonka odotetaan menettävän Kylian Mbappé ensi kesänä.

Barcelona oli viimeksi yhteydesä Rashfordin edustajiin ennen kuin hän solmi neljän vuoden sopimuksen Manchester Unitedin kanssa kesällä 2019.

Siirto Liverpoolin vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä. Unitedin ja Liverpoolin välillä ei ole siirtynyt yhtään pelaajaa sitten Phil Chisnallin, joka siirtyi Unitedista Liverpooliin vuonna 1964.