Suomi ja Saksa kohtasivat toisensa tiistai-iltana Helsingissä Bolt Arenalla alle 19-vuotiaiden EM-jatkokarsinnoissa.

Minihuuhkajat nappasi upean 1-0 -voiton Saksasta jatkokarsintojen päätösottelussa.

Ottelussa ei ollut Minihuuhkajien kannalta sen suurempaa panosta, sillä Suomi oli jo menettänyt mahdollisuutensa päästä mukaan alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaukseen.

HJK:sta tuttu Casper Terho viimeisteli ottelun ainoan maalin jo 13. minuutilla. Terho sai pallon itselleen boksin rajalla ja laukoi sen hienosti yläkulmaan.

Toisella jaksolla Saksa painoi päälle ja hallitsi pelitapahtumia, mutta Peter Lundbergin valmentama miehistö puolusti tiukasti johtoaan. Loppuhetkillä myös Suomelle avautui muutama nopea vastaiskun paikka, mutta viimeiset ratkaisut jäivät heikoiksi.

Minihuuhkajat pelasi jatkokarsintaturnauksessa kolme ottelua. Aiemmissa otteluissaan Suomi hävisi Italialle ja Belgialle.

Italia voitti jatkokarsintaturnauksen ja eteni kesän EM-kisoihin.

Suomen Palloliitto

@Palloliitto
MAHTAVAA!!! U19-pojat päättää Suomessa pelatun Elite Roundin loistavaan voittoon lajin suurmaa Saksasta! 💪 Maalintekijänä Casper Terho. 🤩