”Neymar on kostomielialalla PSG:tä vastaan” – toimittajalta erittäin kovia väitteitä brassitähdestä

© Kuva: Getty Images

Neymar on ollut vajaan viiden kauden Paris Saint-Germainin ehdottomia keulakuvia. Brassitaituri on myös yksi koko maailman parhaiten palkatuista jalkapalloilijoista. Ranskalaisen RMC Sportin toimittaja Daniel Riolo kuitenkin väittää After Foot -ohjelmassaan, että Neymarin harjoittelumotivaatio on tipotiessään PSG:n pudottua jälleen kerran Mestarien liigan pudotuspeleistä aivan liian varhain.

– Neymar ei juurikaan enää harjoittele. Hän saapuu harjoituksiin surkeassa tilassa, miltei kännissä. Neymar on kostomielialalla PSG:tä vastaan. Seurajohdon ja pelaajiston välillä on täydellinen välirikko, Riolo väittää.

Riolo pitää hyvin todennäköisenä, että Neymar lähtee PSG:stä tämän kauden jälkeen.

– PSG:n kannattajat eivät välitä enää tippaakaan Neymarin pelleilystä tai hänen dokumentistaan Netflixissä. Meidän täytyy allekirjoittaa hänen shekkinsä ja päästää hänet lähtemään, Riolo ehdottaa.

– Neymar on vahingoittamassa suuresti seuraa. Hänen pitäisi lähteä, tai muuten hän tuhoaa PSG:n.

Riolon mukaan PSG:n ongelmat ulottuvat kuitenkin syvemmällekin kuin vain pelkkään Neymariin.

– PSG ei ole enää seura. Yhteistä köyttä ei ole. Päävalmentajaa ei ole enää olemassa, eikä puheenjohtaja ole sanonut sanaakaan. Sen katastrofin jälkeen pultteja olisi pitänyt kiristää, mutta mitään ei tapahtunut. Leonardo ei tehnyt mitään, eikä Nasser Al-Khelaifikaan. Ei mitään. Se oli totaalinen tappio, Riolo sanoi viitaten Mestarien liigasta putoamiseen.

PSG on hävinnyt kaikissa kilpailuissa viimeiset neljä peräkkäistä vierasotteluaan. Se pelaa loppukauden aikana enää Ranskan liigan otteluita. Yhdeksän kierrosta ennen sarjan päätöstä PSG:n etumatka sarjan kärjessä on 12 sarjapistettä.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.