PSG putosi keskiviikkoiltana Mestarien liigasta hävittyään neljännesvälierissä Real Madridille 2-3.

PSG:n joukkue on saanut murskaavaa kritiikkiä ranskalaismediassa. Myös yksittäiset pelaajat ovat joutuneet valtavan kritiikin kohteeksi. Muun muassa Leo Messin ja Neymarin peliesityksiä pidettiin suorastaan ala-arvoisina.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo on saanut pelaajien tapaan murskaavan vastaanoton. PSG:n pelaajat ovat tiettävästi kyllästyneitä Leonardoon ja haluavat hänet ulos seurasta.

PSG oli lisännyt järjestys- ja turvamiesten määrää seuran harjoituskeskuksen lähettyville Real Madrid -tappion jälkeen.

Seura odotti kannattajien tulevan harjoituskeskuksen edustalle osoittamaan mieltään pelaajia ja seurajohtoa kohtaan aggressiivisin mielin, mutta AS:n mukaan se osoittautui turhaksi huoleksi. Nimittäin ensimmäistäkään kannattajaa ei nähty harjoituskeskuksen ympäristössä.

Leonardo tuki pelaajia perjantaisten harjoitusten jälkeen ja kertoi heidän ansaitsevan voittaa Mestarien liigan. Leonardo toivoo pelaajien taistelevan määrätietoisesti vielä loppukauden ajan. PSG on pudonnut Mestarien liigan lisäksi Ranskan cupista, joten se pelaa loppukaudella enää sarjaotteluita, joissa ei ole enää juurikaan panosta. PSG johtaa sarjaa 13 pisteen erolla.

Lähde: RMC