Paris Saint-Germainin pudottua Mestarien liigan pudotuspeleistä Real Madridille taisi viimeistään sinetöityä se, että joukkue vaihtaa tämän kauden jälkeen valmentajaa. Mauricio Pochettinokaan ei onnistunut valmentamaan pariisilaisia vuosikausia himoittuun Mestarien liigan voittoon.

Ranskalainen L’Équipe kertoo, että PSG:llä on kymmenen valmentajan mittainen pitkä lista ehdokkaita, joita se uudeksi valmentajakseen harkitsee. Ykkösehdokkaana on jo pitkään pidetty ranskalaista Zinédine Zidanea, mutta hyvin kiinnostavaa on, että spekulaatioihin nostettiin mukaan myös maailman parhaiten palkattu valmentaja Diego Simeone. Simeone on valmentanut Atléticoa yli vuosikymmenen, mutta La Ligan puolustavan mestarin kausi on ollut vaikea.

Muut kahdeksan valmentajaa L’Équipen kymmenen miehen listalla ovat Massimiliano Allegri (Juventus), Antonio Conte (Tottenham), Erik ten Hag (Ajax), Christophe Galtier (Nice), Mikel Arteta (Arsenal), Simone Inzaghi (Internazionale), Lucien Favre (ilman joukkuetta) ja Thiago Motta (Spezia).

Lähde: AS