Irlannin maajoukkueen apulaisvalmentaja Keith Andrews on kommentoinut maajoukkueen ex-apulaisvalmentaja Roy Keanelta taannoin saamaansa kritiikkiä.

Keane haukkui Andrewsia ”p*skanpuhujaksi” vuonna 2020, selvästi viitaten tämän työhön tv-asiantuntijana.

– Jos saan sanoa yhden pointin Irlannin maajoukkueen uudesta valmennustiimistä, olen kuullut montaa p*skanpuhujaa viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana, ja Keith Andrews on yksi ”parhaista”, Keane totesi tuolloin.

Ex-keskikenttäpelaaja Andrewsilta kysyttiin asiasta tämän illan Liettua-ottelun alla.

– Voitte kysyä häneltä (Keane) miksi. Mitä siihen tulee ja miten se on vaikuttanut minuun, se ei vaikuttanut millään tavalla. Olen puhunut siitä, kuinka intohimoisesti suhtaudun tähän rooliin. Omatuntoni on hyvin, hyvin puhdas sen suhteen, mitä anna työlleni, koska lukuun ottamatta perhe-elämää, se on oikeastaan ainoa asia, josta välitän, 41-vuotias Andrews kommentoi.

Mediatyöt maajoukkuepestin myötä lopettanut Andrews vakuuttaa, että hän haluaa olla mukana kehittämässä joukkuetta ja Irlannin jalkapalloa. Tavoitteena on tehdä maajoukkueesta joukkue, josta kansa on ylpeä.

– Olen tietysti ollut fani, olen ollut pelaaja. Se on minun ainoa joukkueeni. Se on ainoa joukkue, josta välitän. Joten ei, se (kritiikki) ei vaikuttanut minuun.

Lähteet: Irish Times, Irish Mirror