Ciro Immobile pelaa jälleen loistavaa kautta Laziossa.

Immobile on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 31 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä komeat 24 maalia. Immobile johtaa Serie A:n maalipörssiä 19 täysosumallaan.

Immobile on edustanut Laziota viiden ja puolen vuoden ajan. Hän on 174 maalillaan Lazion seurahistorian paras maalintekijä.

32-vuotiaan Immobilen agentti Alessandro Moggi kertoi kärjen pelaavan loppu-uransa Laziossa. Immobile on joukkueen kapteeni ja ehdoton ykköstähti.

– Hän haluaa lopettaa uransa Laziossa. Immobile haluaa siten osoittaa kiitollisuutensa ja tunteensa seuraa kohtaan. Hän jää Lazioon loppu-uransa ajaksi. Lazio teki suuren eleen häntä kohtaan tekemällä vuoteen 2026 kestävän jatkosopimuksen, Moggi muistutti Radio Martelle.

– Puhumme viimeisten vuosien parhaasta italialaishyökkääjästä. Hän on iskenyt uskomattomia maalimääriä ja voitti myös Euroopan kultaisen kengän.

Immobile voitti Euroopan kultaisen kengän vuonna 2020. Hän iski kaudella 2019-20 komeat 36 maalia Serie A:ssa.

Immobile on edustanut urallaan muun muassa Borussia Dortmundia ja Sevillaa, mutta on saanut itsestään parhaan irti kotimaassaan Italiassa.

Lähde: AS