Serie A:n piikkipaikalla keikkuva AC Milan omaa ilmiselvästi melkoisen hyvät yhteydet Ranskan hallitsevaan mestariseura Lilleen.

Hanskansa Milanon koneeseen pakkasi mestaruuskauden jälkeen maalivahti Mike Maignan. Sky Sports Italian toimittaja Matteo Maran ylisti Milanin päätöstä vaihtaa tähtiveskari Gianluigi Donnarumma 26-vuotiaaseen ranskalaiseen.

– Se oli heille käännekohta. He viestittivät päätöksellään, että seura on isoakin tähtipelaajaansa suurempi.

Paris Saint-Germainiin siirtyneen Donnarumman paikan ottanut Maignan on pitänyt tällä kaudella maalinsa puhtaana kaikki kilpailut mukaan lukien 12 ottelussa. 90min kertoo, että hän on pian saamassa tuttua seuraa Lillestä.

Lähteen mukaan Milanissa uskotaan jo täysin, että toppari Sven Botman ja keskikenttäpelaaja Renato Sanches seuraavat Maignanin jalanjälkiä Ranskan pohjoisosista Milanoon.