MM-lopputurnaus pelataan marras-joulukuussa Qatarissa.

Kisojen lähettiläs David Beckham käväisi FIFA:n haastattelussa.

Pelaajaurallaan muun muassa Manchester Unitedia ja Real Madridia edustanut englantilaislegenda kertoi pitävänsä Tanskaa potentiaalisena yllättäjänä. Beckhamin mielestä Tanskalla on kaikki mahdollisuudet menestyä turnauksessa.

– Kun kyse on MM-kisoista, niin heti puhutaan Brasiliasta, Argentiinasta, Ranskasta ja muista suurmaista, jotka ovat voittaneet useita turnauksia, mutta itse olen kiinnostunut näkemään Tanskan. Uskon, että se voi olla yllättäjä. Tanska on valmistautunut hyvin ja he pelaavat aina hyvin arvoturnauksissa. Lisäksi haluan nähdä isäntämaan, eli Qatarin.

Entinen keskikenttäpelaaja pelasi urallaan kolmessa MM-lopputurnauksessa. Beckhamin mielestä on hienoa, että kisat pelataan kesken kauden, jotta pelaajat pääsevät niihin paremmassa kunnossa.

– Pelasin Englannin A-maajoukkueessa ja osallistuimme kaikkiin MM-kisoihin pitkän valioliigakauden jälkeen. Valioliiga on yksi maailman kovimmista sarjoista. Kun sarjakausi päättyy, olet väsynyt ja palautuminen ottaa aikansa – enemmän kuin muutaman viikon. Nyt turnaus pelataan kesken kauden ja se on loistava uutinen kaikille maajoukkueille.