PSG:ssä puhaltaa muutosten tuulet.

Arvostettu ranskalaistoimittaja Romain Molina paljasti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, että PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi, urheilutomenjohtaja Leonardo, päävalmentaja Mauricio Pochettino ja joukkueen ykköstähti Kylian Mbappé jättävät seuran kuluvan kauden jälkeen.

Carruselin haastattelussa käyneen Molinan mukaan Mbappé ei aio missään nimessä allekirjoittaa uutta jatkosopimusta. Jatkosopimus on jo suljettu pois mahdollisista vaihtoehdoista ja hän siirtyy kesällä muihin maisemiin vapaana agenttina.

Puheenjohtaja Al-Khelaïfi elää parhaillaan vaikeinta hetkeään PSG:ssä. PSG:n ultrakannattajajärjestö julkaisi lauantaina tiedotteen, jossa se ilmaisi epäluottamuslauseen Al-Khelaïfia kohtaan.

PSG:n omistava Qatar Sports Investments pyysi Al-Khelaïfilta selitystä joukkueen keskiviikkoiseen Real Madrid -tappioon, eikä puheenjohtajan asema seurassa ole enää vakaa.

Ranskalaismedian mukaan Pochettino haluaisi palata Valioliigaan, eikä hyvin todennäköisesti jatka PSG:n päävalmentajana ensi kaudella. PSG:n on määrä antaa hänelle potkut kesällä.