Veikkausliiga ja Sanoma jatkavat yhteistyötä pitkällä sopimuksella – iso tavoite julkistettiin

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga ja Sanoma Media Finland ovat solmineet vuosia 2023-2027 koskevan sopimuksen mediayhteistyöstä. Uusi diili on jatkoa aiemmalle, tämän vuoden loppuun ulottuvalle sopimukselle.

– Uusi sopimus vahvistaa Ruudun asemaa kotimaisen palloilun kotina! Yhteistyö Veikkausliigan kanssa ei jää vain mediasopimukseksi vaan merkityksellinen kumppanuutemme tiivistyy huomattavasti. Yhteinen tavoitteemme tulevilla kausilla on valjastaa Veikkausliigan valtava potentiaali niin Ruudun äärellä kuin katsomoissakin, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sarjan tiedotteessa.

– Tämä on Veikkausliigan historian merkittävin yhteistyösopimus ja olemme erittäin iloisia tästä jatkosopimuksesta Sanoman kanssa. Neuvottelujen aikana Sanoma asetti tavoitteeksi nostaa jalkapallo Suomen ykköslajiksi ja Veikkausliiga Suomen johtavaksi sarjaksi. Näitä kunnianhimoisia tavoitteita lähdemme yhdessä tekemään ja sopimuskauden kesto antaa meille mahdollisuuden kehittää Veikkausliigaa pitkällä aikavälillä, toteaa Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen.

Sopimuksen myötä Veikkausliigan ottelut näkyvät jatkossakin suorina lähetyksinä Ruudussa. Uuden sopimuskauden myötä lähetysten tuotantotason kerrotaan ”nousevan entisestään” kaudesta 2023 eteenpäin, ja Veikkausliigaan kohdistuvan markkinoinnin sanotaan kasvavan Sanoman puolelta ”merkittävästi”.

– Veikkausliiga on kotimaisen seurajalkapallon ja Ruudun kotimaisen futispaketin kruununjalokivi. Tulevilla kausilla haluamme tuoda otteluiden tunteen ja palon yhä lähemmäs faneja uusilla tuotantopanostuksilla, jotka käsittävät muun muassa enemmän kameroita, sekä yhä kehittyviä ilmiösisältöjä, hehkuttaa Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

– Pitkään ja hartaasti on pohdittu tulevaisuuden osalta parasta ratkaisua ja tähän olemme erittäin tyytyväisiä. Tämän vuoden yhteinen tavoitteemme on saada haastavien pandemiavuosien jälkeen yleisö takaisin katsomoihin ja sen osalta tulemme tekemään seuroissa toimenpiteitä ja yhteistyötä faniemme saamisesta jälleen lehtereille, sanoo puolestaan Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!