Serie A:ta johtava ja ensimmäistä mestaruuttaan 11 vuoteen tavoitteleva AC Milan voi saada ensi kesän siirtomarkkinoille muhkean, peräti 300 miljoonan euron siirtokassaan. Näin arvelee italialaislehti La Gazzetta dello Sport viitaten Milanin vireillä olevaan omistajanvaihdokseen.

Tuttomercatowebin mukaan AC Milanin nykyinen omistaja Elliott on hyvin lähellä sopia bahrainlaisen sijoitusrahasto Investcorpin kanssa seuran myynnistä. Investcorpilla on huhtikuun loppuun saakka ulottuvan yksinoikeus neuvotteluihin, ja italialaislehdistö uskoo, että ratkaisu voi tapahtua seuraavien parin päivän sisällä.

Jos sopuun päästään, tultaisiin omistajanvaihdoksesta luultavasti tiedottamaan virallisesti vasta kuluvan kauden päätyttyä. Kauppasumman povataan olevan yli 1,18 miljardia euroa.

[readmore from=AC-Milan]

Mielenkiintoista kaupassa on sekin, että 20%:n osuuden Investcorpista omistaa Yhdistyneiden Arabiemiraattien valtionyritys Mubadala, jonka pääpaikka on Abu Dhabissa. Mubadalan toimitusjohtaja on Khaldun al-Mubarak, Manchester Cityn puheenjohtaja.

Lähde: Football-Italia