Aleksandar Mitrovic pelaa suorastaan hurjaa kautta Fulhamissa.

Serbialaiskärki on tehnyt 40 sarjaottelussa yhteensä peräti 40 maalia. Fulham varmisti nousun Valioliigaan tiistai-iltana.

Mitrovic rikkoi Mestaruussarjan maaliennätyksen jo helmikuussa, kun kautta oli pelaamatta vielä 14 ottelua. Mitrovicilla on vielä neljä ottelua aikaa parantaa maalimääräänsä.

27-vuotias Mitrovic jäi viime kaudella Valioliigassa pienelle vastuulle ja onnistui vain kolmesti maalinteossa. Mitrovic on osoittanut olevansa todellinen huippuhyökkääjä Mestaruussarjassa, sillä kaksi vuotta sitten edellisellä nousukaudella hän iski 26 maalia.

Mitrovic on pelannut urallaan 122 ottelua Mestaruussarjassa, joissa on syntynyt yhteensä komeat 82 maalia ja 16 maalisyöttöä.

– Vielä on neljä ottelua pelaamatta, joten yritetään päästä mahdollisimman suureen maalimäärään. Maalimäärä on todella hyvä ja lisäksi kausi on sujunut kokonaisuudessaan upeasti. Saan kiittää siitä hyviä joukkuetovereita ja toimivaa pelitapaa. Luomme paljon maalipaikkoja ja teemme paljon maaleja. Kausi on ollut upea niin minulle kuin koko joukkueelle, Mitrovic totesi tiistaina.