Italialaisvalmentaja Antonio Conte ja ruotsalaislaituri Dejan Kulusevski tekevät tällä hetkellä kovaa jälkeä Tottenhamissa. Juventuksesta tammikuussa saapunut 21-vuotias on tehnyt saarilla pelaamissaan 12 ottelussa kaksi maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Mikäli Conte olisi saanut tahtonsa läpi, olisi kaksikko yhdistänyt voimansa jo aiemmin.

– Ollessani Internazionalessa, halusin että seura hankkii hänet, mutta Juventus ehti edelle. Ehkä he laittoivat enemmän rahaa pöytään kuin me silloin.

– Puhumme pelaajasta joka on vasta 21-vuotias. Hänen on vain jatkettava pelaamista omilla avuillaan; hän on vahva ja teknisesti taitava. Tottenhamille hän on hyvä hankinta niin nykypäivää kuin tulevaisuutta ajatellen.

Kulusevski siirtyi jo vuonna 2016 Brommasta Atalantan junioreihin, josta kävi vakuuttavalla lainalla Parmassa. Juventus maksoi hänestä 35 miljoonaa euroa vuonna 2020. Nyt päällä oleva pesti Lontoossa on laina, joka sisältää ostovelvoitteen.