Arsenal on kiinnostunut hankkimaan Manchester Cityn hyökkääjän Gabriel Jesusin tulevana kesänä, kertoo Athletic.

Tykkimiesten tekninen johtaja Edu ja Jesusin, 25, edustajat ovat keskustelleet useiden kuukausien ajan, ja brassihyökkääjä on kiinnostunut maisemanvaihdoksesta Lontooseen. Virallisia neuvotteluja seurojen välillä ei ole kuitenkaan aloitettu.

Arsenalin manageri Mikel Arteta työskenteli Jesusin kanssa jo aiemmin toimiessaan Cityn apuvalmentajana.

Jesus on saanut Cityssä vaihtelevasti peliaikaa, mutta hänen minuuttinsa saattavat vähentyä entisestään, jos manchesteriläisseura onnistuu hankkimaan Erling Hålandin Borussia Dortmundista.

Manchester Cityn ja Jesusin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, jolloin hän voi jättää seuran ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Jesus on pelannut Cityssä 229 ottelua tehden niissä yhteensä 89 maalia.

Arsenal saattaa menettää kuluvan kauden päätyttyä kaksikin hyökkääjää, sillä Alexandre Lacazetten ja Eddie Nketiahin sopimukset päättyvät tulevana kesänä. Lisäksi Pierre-Emerick Aubameyang siirtyi jo helmikuussa Barcelonaan.