Mestarien liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi puolivälieräottelua, joista kummatkin päättyivät espanjalaisseurojen voittoon.

Estadio de la Cerámicalla Villarreal järjesti jättiyllätyksen kaatamalla Bayern Münchenin 1-0 Arnaut Danjuman maalilla. Giovani Lo Celso pelasi päätyrajan tuntumasta pallon takaviistoon Dani Parejolle, jonka laukauksen Danjuma ohjasi sisään.

Villarreal heilutti verkkoa toistamiseenkin, mutta Francis Coquelinin osuma hylättiin paitsion takia. Kotijoukkueella oli saumoja latoa enemmänkin maaleja, mutta Bayern lähtee toiseen osaotteluun vain maalin takaa-ajomatkalta.

Illan toisessa ottelussa Real Madrid haki Chelseaa vastaan vieraskentältä 3-1-voiton. Los Blancosin suuri sankari oli Karim Benzema, joka tehtaili hattutempun.

Ranskalaishyökkääjä viimeisteli kaksi ensimmäistä maaliaan komeilla puskuilla, mutta kolmannessa hänellä oli myös tuuria matkassa. Chelsean maalivahti Edouard Mendy tuli pitkälle maaliltaan purkupalloa vastaan, eikä tilanteessa näyttänyt olevan kovinkaan suurta vaaraa, mutta senegalilaistorjuja antoi huonon syötön Antonio Rüdigerille, joka menetti pallon Benzemalle. Ranskalaishyökkääjä kiitti Chelsean puolustusta toilailusta ja laittoi pelivälineen reilusta 20 metristä tyhjään maaliin.

Chelsean ainoasta maalista vastasi avausjaksolla osunut Kai Havertz.

Kaikki Mestarien liigan puolivälierien ensimmäiset osaottelut ovat nyt takana. Tiistaina Manchester City voitti Atlético Madridin kotikentällään 1-0 ja Liverpool kaatoi Benfican vieraissa 3-1. Toisat osaottelut pelataan ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona.