Thiago Silva edusti PSG:tä vuodet 2012-20.

Brasilialaistoppari oli seuran kapteeni ja PSG:n kannattajien suursuosikki. Lopulta PSG ei kuitenkaan tarjonnut kapteenilleen uutta jatkosopimusta ja Silva siirtyi vapaana agenttina Chelseaan.

Silvan viimeiseksi otteluksi PSG:ssä jäi Bayern Münchenille Lissabonissa hävitty Mestarien liigan finaali elokuussa 2020.

Silva kertoi Chelsean haastattelussa saaneensa tietää siirrostaan lontoolaisseuraan välittömästi hävityn Mestarien liigan finaalin jälkeen.

– Se tarkka hetki, kun sain tietää siirrostani Chelseaan, oli silloin, kun matkustimme PSG:n kanssa bussilla kohti lentokenttää hävityn Mestarien liigan finaalin jälkeen. Se oli ikävä hetki, mutta muuttui nopeasti iloiseksi saatuani tietää siirrostani. Koin suurta ylpeyttä kuultuani, että johtajan kykyni vakuuttivat Chelsean.

37-vuotias Silva kuuluu Chelsean ehdottomiin avainpelaajiin ja on tälläkin kaudella ollut Thomas Tuchelin ensimmäisiä valintoja avauskokoonpanoonsa.

Silva ja Chelsea kohtaavat keskiviikkoiltana Real Madridin Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Ottelu pelataan Lontoossa. Silvan on määrä olla tuttuun tapaan isäntien avauksessa.