Diego Simeone ja Atléticon kapteeni vastasivat pelitapakriitikoille – ”Ulkopuoliset voivat sanoa, mitä haluavat”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei ole katsonut hyvällä kommentteja, joissa on kritisoitu hänen joukkueensa pelitapaa.

Simeonen joukot isännöivät tänään, keskiviikkona, Manchester Cityä Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

Avausosa Manchesterissä oli Atléticon osalta yhtä puolustustaistelua. Madridilaiset puolustivat syvällä omalla puoliskollaan jokaisen pelaajan voimin, eikä Atlético saanut yhtään maalintekoyritystä aikaiseksi. Atléticon muuri murtui kertaalleen 70. minuutilla, kun Cityn Kevin de Bruyne pääsi iskemään ottelun ainoan osuman.

Ottelun jälkeen Cityn manageri Pep Guardiola sanoi, että ”hyökkääminen 5-5-0-formaatiota vastaan” oli, on ja tulee olemaan ”100 000” vuoden päästäkin erittäin vaikeaa. Hollantilaislegenda Marco van Basten taas kritisoi Atléticoa sanomalla, että ihmiset katsovat mieluummin Netflixiä kuin madridilaisten pelaamista.

Simeonelta kysyttiin lehdistötilaisuudessaan hänen pelitapaansa koskevista kriittisistä kommenteista.

– Minä asetan aina itseni vastustajien valmentajien kenkiin. Itseään voi ilmaista eri tavoin. Mielipiteitä toimittajilta, entisiltä pelaajilta, ihmisiltä, jotka eivät ole pelanneet pitkään aikaan ja haluavat sanoa jotain erilaista… Sanat ovat ilmaisia, kommentoi Simeone ESPN:n mukaan.

– Kaikilla voi olla mielipiteensä. Kaikilla on oma tapansa tehdä asioita. Minä olen valinnut omani, ja se on sitä, että kunnioitan aina, aina, aina kollegoitani.

Myös Atléticon kapteeni ja keskikenttäpelaaja Koke ihmetteli avausosan jälkeisiä negatiivisia kommentteja.

– Ulkopuoliset voivat sanoa, mitä haluavat, mutta meillä on suunnitelma ja yritämme toteuttaa sen.

– Kaikilla on oma pelifilosofiansa. Pidän paljon Manchester Cityn pelitavasta ja rakastan Atlético Madridin pelitavaa, jossa pelataan intohimolla, innolla ja sisulla. Rakastan kumpaakin.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!